onsdag 30 september 2009


Alltså jag måste bara säga att jag tycker Maria i Svenska HollywoodFruar är den roligast man kan på se på tv just nu!!
Dåligt bloggade denna vecka. Sen senast har detta hänt.

1. Kommit tillbaka till Oslo efter en underbart roliga helg med alla goa gamla klasskamrater!
2. Jobbat!Jobbat! Jobbat!
3. Blivit fast till Idol.
4. Letat lägenheter
5. Letat ännu mer lägenheter!!
6. Fått lön!jippi!!!!
7. Glad att va hemma o mysa me min kärlek!


Så får vi se vad som händer resten av veckan...puss alla!

lördag 26 september 2009

Ja kväll var det då dags att återse lite gammla klass kamrater! det ska bli svinkul..hoppas jag, vet inte hur många som kommer..men jag vet att de som betyder/betydde mest för mig kommer vara där och det är ju huvudsaken! Idag har jag varit me pappa på loppis sen har vi varit ute i vår stuga och fikat och varit på promenad! det var mysigt! Sen var vi och handlade och jag fick SVINMYCKET mat att ha med mig hem till Oslo. Tack söta pappa! Nu kommer frysen bli full där hemma och johan o jag kommer ha mat hela månaden! Nu håller jag på att tona håret sen ska jag äta lite och sen hem till Jasmine som är en gammal klasskompis! trevlig lördag alla!

torsdag 24 september 2009

helt vanlig dag idag, jobbat varit hemma,lekt med lego och hållt på att packa ner massa prylar i flyttkartonger! Sälngt en del grejjer har jag också gjort..nu sk jag slänga ner lite kläder till imorogn för då åkter jag ju hem till mor & far! Johan o lego får stannar kvar här..ses i kr-hamn!

onsdag 23 september 2009

Ikväll ska jag o kajan gå på Flickan som lekte med elden..hoppas den e lika bra som böckerna! man brukar ju alltid bli lite besviken när man läst en bra bok och de gjort film på den..men gillade den första så håller tummen på denna..Just det, i och med detta flyttkaos så kommer jag att delta på klassåterträffen på lördag! Åker till k-hamn på fredag! Så mamma ladda upp med god mat!

tisdag 22 september 2009

Nu har vi tv kväll här hemma ( som de flesta kvällar) kollar Kändisdju..KAN NÅN RÖSTA UT INGER NILSSON!!! johan har gjort ett jättegott te me ingefära o sitorn och honung...mmmMM! just det imorgon kommer det nån tidning tlll jobbet som ska göra ett repotage om stället..och ta lite biler så det passar bra att jag har fått 2 gigantiska finnar på hakan..tack för det!

ohhhh nu orkar jag inte mer med lägenheter!! Allfall..vi kommer bo kvar i denna til siste okt. punkt slut. Träligt men också bra på ett sätt att vi hinner packa och rensa och städa noga..hyran kommer ju va den samma även nästa månad..så nu har vi lite längre tid att hitta nått vi verkligen vill ha. Som jag o kajsa brukar säga..inget ont som inte har nått gott med sig!

Känner ni igen vart denna kommer ifrån..fick den från usa idag..
Ok detta med flytten tar kål på mig!! Kænner mig så stresad och orolig att vi inte ska hitta nått. Men alla fall igår var vi på en som var jættefin fint køk badrim med badkar villket ær johans drøm, alla fall får vet reda på idag om vi får den..MEN nu fick jag mail av hyresværden att han hade skrevit feil i ett annat mail och har vårt kotrakt løper okt ut!! Så alltså ær det inte lika bråttom, men vad hænder nu om vi får den vi kollade på igår? Då kommer vi ju inte kunna ta den i så fall, før då ska man ju flytta in 1 okt.GAhhhhh blir tokig!! Hur ska detta sluta!`?

måndag 21 september 2009

igår var vi på 2 visingar, ingen passade oss..lite för små. I dag ska vi på 3 stycken hoppas det är bättre! börajar dra i hopp sig att hitta nått nu..

lördag 19 september 2009

KändisDjungeln!

Ok jag är väll typ den enda som kollar på KändisDjungeln!? Räcker med att jag kolla 5min på ett program eller serie så e jag fast. Jag har sett alla avsnitt av Kändisd...och tycker det e rätt kul(erkänner). MEN nu ikväll blev jag störd på att svenska folket röstade ut den som är roligast och titta på och som bjuder massa på sig själv!!!Catarina Hurtig.Ville att hon ska få va kvar! Hur kul är det att se på en gammal sliten Pippi eller Rafael då, villken idoit! Jag måste nog sluta kolla på det där...
Rösta på mig

har liksom fastnat här hemma..

Anna Anka, vad ska man säga om denna kvinna? Det är ju kul att se på henne och de andra det ska jag erkänna, med vad är det för liv de har? Tänk bara att hon ser det som "ett jobb" att vara fru Anka. I hennes "jobb" så måste man hålla sig snygg, smal, rolig, vara mamma (men man ser henne ju aldrig med barnen) och tillfredställa herr Anka när det än behagar!Hon säger också att det skulle vara skönt att få stanna hemma och inte alltid vara med maken på hans uppträdanden, men det kan hon ju så klart inte, hon måste ju vara med och visa upp sig som mr paul ankas fru. Det vore ju synd om folk fattade att hon även är mamma och hellre stannade hemma med och lekte med barnen. Halllå!!!!!!Vad hände här egentligen?

Hon ska gästa Skavland tillsammans me Jay-Z på fredag och vara nära på att ställa in för att svt inte ville boka in henne i business class till sverige. Varför tog hon inte deras privata jet hit? nä istället gick tv3 in och betalade hennes biljett-det var ju snällt av dem.....vad säger ni??

rykte

Kan nån bekräfta detta rykte som susar i mina öron! Kommer Topshop till Oslo?
Rösta på mig
jakten på lägenheter fortsätter är nu 4 visningar som vi ska på..men vill gå på dem nu och få detta överstökat! och kalla mig lat men ska även kolla upp vad det kostar med flyttfirma, vi har mer än en låda att flytta om vi säger så..

Nästa helg är det ju tänkt att jag ska till k-hamn på sån där klassåter träff..träffa alla som man gick i skolan med, berättta för alla vad man gör nu osv...lite som juldan på statt..men om vi nu får en lägenhet måste vi nog flytta den helgen..tror jag...fan!

God morgon alla vackra!


Idags ka det ränsas lite här hemma tänkte jag..och då krävs det en redig frukost! Ost och salami som jag hade mig mig från paris. Mmm till detta ska jag titta på Anna Anka och de andra fruarna..jag blir lite rädd när jag ser dem..

fredag 18 september 2009

Flytt tankar

ojoj herrgud vad jag känner mig stressad. Vi kan ju inte flytta förrän vi har en ny lägenhet..men jag känner ändå att jag vill pack och slänga massa saker. Man kan ju börjar rensa och slänga iafl..Vi har hittat några ställen som är intressanta, som tur e har jag en så bra pojkvän som inte har så många krav så jag kan välja vad vi ska ha och inte ha. Vi ska på en vising på söndag,en måndag och en tisdag. Vi kunde ha haft en nu men vi besämtde att skita i den för den var för liten.. Alla fall den på tisdag är nog liten favorit, ligger på en ö utanför stan men den finns en bro till ö så man tar sig lätt dit, tar bara ca 10 min med buss till oslo s..så det e ju bra! Åhh den är så fin me öppenspis..vi får väll se hur det går..

Nu ska jag slänga massa grejjer..jag älskar att rensa och slänga saker..särkillt nu när man ska flytta..e skönt att liksom börja om på nytt..j däremot är ju en lite sammlare så blir svårt attövertala honnom att vi inte behöver ha med oss tidingar sen 5 åt tillbaka till vårt nya liv....

torsdag 17 september 2009

bad day!

Hjälp!!!!åhh ingen bra dag detta!!!nån som har en lägenhet till övers?? vår hyresvärd har höjt vår hyra!! med 2500 kr!!! så det vill säga att vi kommer ha närmare 13 000 kr i månaden för vår lya..nä skulle inte tro det! nu när jag lever med en student känns det inte så lockande! så vårt kontrakt går ut om ca 2 v.. så snabba ryck här.. måste hitta nått och de snart!! alla tips är välkommna!

onsdag 16 september 2009

Lugn kväl..

puhh nu e vi mycket mätta, jag kajsa o j. Vi har (som många andra kvällar) ätit tacos. Ärligt talat så tror jag att vi e det hushåll som konsumerar mest taco-produkter i hela Oslo. Jo det sant! Om j fick bestäma skulle vi äta det varje dag. Ialla fall..nu har vi ätit och hejar på Zlatan..äter smågodis.. jag och kajsa har varit på en lite kvällspromenad med Lego..
fasen vad skönt det är att ha ett jobb som man känner att det inte är hela världen om man blir kvar en halv timme efter man slutat, att de liksom känns lite skönt att vara kvar för att få undan lite saker.. så känns de just nu för mig på mitt jobb...ok vi får väll se om några månader men..til och med nu när jag e hemma sitter jag och följer med på kassan för att se om vi säljer mer än i fjol året..nördigt kanske men vad tusan..känns som jag gör ett bra jobb just nu!

tisdag 15 september 2009

Nuxe



tips för alla som är trötta och bleka på morgonen..hanna hade denna och jag lånade den varje dag i paris..var tvungen att köpa med mig en egen hem. Huden får en fin lyster och skimmrar vackert..kan användas på hela kroppen men jag har den bara i fejjan och på halsen..

Jag tror jag vill gå på bio ikväll, vill se Coco before Chanel...
Nu ska jag ut i solen och äta sommarens sista glass!

Morgon stund har guld i mun!

sitter hær på jobbet och lyssnar på p3 och æter en cookie och dricker kaffe, lungt och skønt. Solen skiner in genom fønstret och det blir nog en fin dag. Gud vad jag e glad att jag jobabr så tidiga morgnar( hur stavar man?) många skakar på huvdet nær jag sæger att jag børjar så tidigt som halv 7! MEN jag tycker det e gøtt..detta betyder ju att jag slutar så tidigt på dagen och dærmed har massa tid att gøra andra saker! Visst så klart att man blir trøtt på det ibland..men då e det ju bara att byta tid med någon..morgonen e ju så mysigt.. man går och pysslar hær och lyssnar på morgonpasset..dricker lite kaffe..pratar me kunder...gud vad mysigt det læt att jobba då!

måndag 14 september 2009

Gahhh!! hjälp kollar lite på cookalong, men byter kanal nu! herregud tar mat-tina speed eller??

The list..

1. Vita skor för det första (ok sneakers) men klackskor med mesig klack!! no no

2: Canda Goose..känner inte att jag behöver förklara varför..
3: uhhh mår dåligt av denna bild...det fulaste man kan klä sina fötter och ben med..
Helen har utmanat mig att lista 3 klädesplagg jag aldrig skulle bära! Och det ska jag göra med nöje! Här får ni!

fredag 11 september 2009

Ok veckans modemiss!!! wtf??

????

"Klä dig snygg vart du än går, livet är för kort för att smälta in"

"Först ville jag bli veterinär, men då insåg jag att man var tvungen att ge sprutor för att söva djuren. Jag bestämde mig för att köpa massor av husdjur och ha dem hemma istället!"

"Jag tänker inte. Jag bara går"

"Alla britter har alldagliga namn, och det verkar ju funka bra för dem där borta"

"Barbie har alltid varit en av mina idoler. Hon gör egentligen inget särskilt, men ser alltid lika bra ut när hon gör det"

"När jag skriver mejl så saknar de alltid mening. Det är liksom bara ord som jag skriver"

Haha vem är det som kan ha sagt dessa visdomsord!?? Vem tror ni?


Hallå! Jag har har ju glömt att visa mitt höstens sko fynd!!! Orligt bra pris på dinsko för dessa pärlor som skulle kunna vara signerade Balenciaga...men alltså dinsko.Me like a lot!

God Moring!!

fasen vad jag ær glad att jag har en mac hemma..alltså denna pc som vi har på jobbet gør mig galen! Allt går sååå segt och den tar tid att starta upp..næ tacka vet jag mac..fattar inte hur jag har klarat mig utan den...den kanske får følja med mig hit på måndag! LUNGT på jobber nu..dricker latte och lysnar på p3webbradio-morgonpasset! Alex schulman på besøk..intressant..Alla som bor i oslo o inte vet vad de ska gøra denna morgon! Kom o drick kaffe hos mig på Røa!

torsdag 10 september 2009

åhh jag o j sitter hemma och tittar på Idol och jag skämms!!! för de som inte fattar bättre att de ställer upp och sjunger som jag vet inte vad,...också skämms jag för att jag har blivit en svensson som sitter hemma och äter tacos ser på idol, när en av de sista fina sommarkvällarna finn utanför dörren!! Man borde ju inta en uterserverig och en mojito!Jag har nog blivit vuxen!

tisdag 8 september 2009

ordinary day

åh vad det är lungt och skönt i min nya butik! Dagarna går undan som bara den trots att det är rätt lite att göra..märks att det är lågkonja! Sovmorgon i morgon! ikväll har vi sett Idol och rachel zoe..nu är det höst när man sitter bänkad i soffan reda kl åtta!! usch vill inte! Men inget att göra åt..utan bara göra det bästa av det...lite mys e det ju att få tända massa ljus och små lampor. Dags för dusch...

måndag 7 september 2009


Jo det är kate..och jävligt snygg e hon också!

Broke

Idag mina vänner började jag i min nya butik! Det var toppen! Mycket mindre stress än på den förra så det här kommer nog blir bra! Har även varit på banken idag..inte kul kan jag säga..ojoj det gick pengar i paris! Så nu blir det en lugn månad..

söndag 6 september 2009

News from Paris


Hittade dessa kloka ord..

Gog morgon OSLO!


Vaknade av att solen kittlade mig i pannan och lego som vill ut på promenad. Nu har vi varit det..dags för frulle och sen packa upp. Usch hatar att packa upp..lika mycket som jag hatar att packa. kan medela att jag misslyckades rejält med min packning denna resa också..hur tänkte jag?? den ständiga frågan!jaja tur e hade ju hanna en fin garerob!
Macarons till frukost! Mmmmm.....

lördag 5 september 2009

Paris Je´taime















då var men tillbaka i Oslo igen då. har haft det underbart i Paris!Världens vackraste stad och jag hoppas att jag och j kommer att bo där i framtiden. Kanske jag ska ta tag i min franska till hösten igen? Jag o Hanna har ätit underbar mat och drickit mojhitos och champange i massor!! En vecka gick alldeless för fort!! Shopping, ömma fötter,fest, söta barn, goda middagar och underbar vänskap kan man lättast sammanfatta denna resa!

tisdag 1 september 2009

Paris Paris






åhhh vad jag trivs här in min älsklings stad!! Underbart!! Och sommar igen..igår hade vi sol och 31 grader! Idag sämmre vad men tusan..Nu sitter jag hemma hos "mina" barn här i Paris! Världens underbaraste!! Igår var jag och Hanna på Queen och dansade loss till 54 tema..de har det där varje måndag så när jag bodde här var det ett ställe vi besökte flitigt!Kul var det!