måndag 30 november 2009


Nu myser vi med julmust och pepperkakor och har börjat kolla på serien the wire..

Lättnad



Åhh villken lättnad och vad skönt det var att betala lite räkningar..jag var så duktig att jag satt in en tusing på mitt tomma sparkonto oxå!

Stressig morgon!!!

Ja det var ju en bra start på veckan detta...jag sommade på soffan i gårkvæll och dærmed glømmde jag att sætta alarm på mobilen, som resultat gav dettta att jag vaknade 7.39 i morse!!!!Jag ska øppna butiken kl 8.00. Så blev det ju inte i dag då....men snabb var jag...ute i ur lægenheten på 1 min och spang som en galning før att hitta en taxi...så nu två timmar senare sitter jag hær på jobbet, osminkad, inte borstat tænder eller hår, utan strumpor och trosor efter som jag inte hann leta rætt på det hemma!(vi har inte køpt nån garerod æn) lungt på jobbet så nu slappar jag me lite kaffe.....

söndag 29 november 2009


Fina blommor som jag fick med mig hem från jobbet igår..

Så var det första advent då, fan vad tiden går fort!! Jobba igår gick bra, åta världens godaste citorn tarte som jag har ,ed mig av hem, tog massa så snart kommer Tone o Carro hit på advents fika så de ska ocksåsfå smaka på den..


Idag sov jag till 14 sen har johan o jag kolla på Sopranos som nog är världen bästa serie! kollade på massa exramatrial ockåsa och fan vad kul det varkar vara att jobba med film, eller serie som i detta fall då. De verkar ha så skoj när de spelar in och alla verkar var som en stor familj, måste vara svårt att skijlas när allt är klart..Jag dras så lätt in allt jag kollar på... jag tänker liksom att de är min kompisar och att jag känner karaktärerna..när jag ser sopranos vill jag också bo i new jersey och ha en maffiaboss som man...nu ska jag gå och gosa med mig egna lilla maffioso...hahaha

lördag 28 november 2009

åhh nu har jag vaknat efter lite sömn och en lååååång dag på jobben igår...nu sitter vi och äter frukost och tittar på Sopranos...snart ska jag i väg och jobba igen...många räkningar att betala och nu är det ju halv skatt så då är det gött med extra cash...så då får man passa på att jobba! Men i morgon blir det advensts mys här hemma...jag har redan hängt upp stjärnonr och ställt upp ljustakarna i fönstren..litte vitt på marken skulle inte skada för att få upp stmmingen lite...

onsdag 25 november 2009

åhh kan nån komma och ta mig från denna trista vardag!! jævla skit væder!! man vet ju knappt om det ær natt eller dag så mørkt ær det ute..Ont i huvudet har jag också idag så ska nog gå hem lite tidigare från jobbet och vila..

tisdag 24 november 2009

French cade & Lavender


Nu har jag varit och hämtat ut detta underbara ljus..nu när dollar är låg är det billigt att handla på ebay! Jag älskar ebay, en annan sak jag hyllar och älskar just nu är min iphone!! åhh vad jag älskar den! den typ i min han 24 timmar om dygnet..nu har johan också köp en, fast en svart..Idag fick jag en lite överasking av honnom när jag kom hem från jobbet..han hade satt upp gardiner i sovrummet!!tack söta johan! nu ska jag tända på mitt nya ljus från Voluspa och äta en 99:an..

måndag 23 november 2009

Nostalgi


Åhh nu har jag just gjort nått man inte gjort på många år...köp glass av glassbilen, jag blev som ett barn när jag hörde ljudet...Johan undrade vad jag höll på med när jag stormade runt i lägenheten och ropade glass glass pch letade pengar...den kommer utanför där vi bor varannan måndag..precis som när man var liten..förutom att jag i i Oslo nu...99:an blev de och gott var de!

Denna hylla fyndade jag för bara 400 spänn!!

Snälla tomten give me this....









Som vanligt gick helgen alltfør snabbt, har jobbat både fredag och hela lørdag. Men igår fick vi lite gjort hemma, jag o kajsa hæmtade den bokhylla som jag køp på nætet. Mycket bra blev det, skønt att få upp alla bøcker o grejer från golvet! Hær e min søta jobbar kompisar från Eckbo!

fredag 20 november 2009


åhhh det ær så mørkt ut så man tror att det ær kvæll!!! Jag vill ha SOL!!! Johan de jævlen åker ju snart till San Fransico och LA och jag vill oxå!!! Jag ær inte alls avundsjuk!Men så klart glad før hans skull...men vad ensamt det blir hemma!Jaja..ska spar i hopp pengar så man kan åka nånstans snart..vart som helst bara sol och varmt. Ikvæll ska jag servera likaså i morgon så helgen blir inte så spænnade før min del..vad ska ni gøra?

torsdag 19 november 2009

Åh vilken god soppa det blev igår och trevligt hade vi! Sovmorgon i dag med känns som det är helg! Grått och trist ute,måste ha sol så man blir piggg men vägrar går och sola solarium det är döden för huden. Rynkor vill man ju inte ha mer än de man kommer få ändå!Eller hudcancer..sola ca 10 ggr per år och det ökar riksen för hudcancer med 50%!!! De ni! Nu ska jag fixa mig för en dag på jobbet, vilket betyder, sätta på mig kläder, borsta tänderna och springa till trikken......

onsdag 18 november 2009

jævla skit start på dag! Var lite stressad så han inte køpa biljett till t-banan och vad passar væll bættre då æn en biljettkontroll!!?? 750 kr vips borta, jag gick på en gång och køpte ett månadskort nær jag klivit av...fan!!!! Jaja nu e jag på jobbet..stænger hær idag skønt med sov morgon! Sen ska jag hem och laga fisk soppa, kajsa o calle kommer och ska æta!..kan nån ge mig ett recept? vi lagade ju en så god hos anki i gbg så ska førsøka komma ihåg hur vi gjorde, men denna gång har jag køpt saffran..

fredag 13 november 2009

torsdag 12 november 2009

Aqua di parma


Igår kom lillasyster på besøk hem till oss! Alltid mysigt, men jag blev såååååå avudsjuk på hennes nya parfym från Aqua di parma så jag tror jag dør!!!!Italienarna kan det dær med parym! Tur att det e lungt på jobbet før nu ska jag se om man kan hitta den i Oslo nånstans annars får det bli ebay! jag SKA ha den!!

onsdag 11 november 2009

Cars!

Snælla mamma o pappa har ju lånat ut en bil åt mig, och oj vad skønt det ær med bil!!! Men man blir bortskæmmd. Jag børjar ju så tidigt på morgonen och det ær 1000 ggr skønare att sætta sig i en varm bil och lyssna på radio æn att stå ut och vænta på t-banan. Jag har alltid sagt att man klarar sig så bra utan bil, och det gør man ju eftersom det finns buss, spårvagn och t-bana. Men fan vad mycket skønare det ær med bil!! Man kænner sig så mycket friare och allt går mycket smidigare och snabbare...bara man undviker trifken mellan fyra och fem på eftermiddagen så..nu kommer jag nu inte kunna leva utan bil!

tisdag 3 november 2009


Værlden søtaste, och det bæsa ær att han ær vår granne!

Jag och Johan ær nog værldens bæsta på att skjuta på saker! I går skulle vi ju læmmna nyckeln, men vi blev inte helt klara i lægenheten så vi får læmmna den idag istællet och det ska vi fan gøra!! Vill inte gå till det dær stællet mer! Idag ska vi bara slænga en STOR sopsæck och och troka golvet i hallen. Varfør ær jag så att jag ska skjuta på allt, ja e ofta så..gør det sen...likadant nær man ska betala en rækning,jag skujter på det till sista dagen eller så glømmer jag bort den, som om jag tror att man slipper betala om jag væntar ut den...svindumt! Detta ska de bli ændring på, nya livet børjar i nya lægenheten.

idag har jag ont i huvudet med det ær nog pga av det hærliga vædret! grått kallt och trist! Igår snøade det utanfør mitt jobb!

måndag 2 november 2009

Usch det ær skræmmande vad beroende man ær av intrenet! Både jag och johan kryper på væggarna dær hemma nu eftersom det går så segt att få det till lægenheten! Allt jag gør har ju typ nått med internet att gøra...tragiskt! I lørdags fick jag gå till posten før att betala rækningar, det kænndes stenålder och blev dyrt eftersom man då måste betala før varje rækning..och jag sammlat på mig några...Tænk på den tiden så man inte hade internet eller mobiler!!(var ju inte så længesedan)
Men æntligen har jag fått min nya telefon med abonemang så då slipper man fylla på den hela tiden, mycket nøjd med den ær jag, en vit iphone, har kittat den med ett rosa fodral! I dag ska vi læmmna nycklarna till gammla lyan och de kænns sååååååå bra!!!