tisdag 27 juli 2010

Underbara sommar!

Åhh villken underbar semster jag har just nu! Tur me allt..vädret är toppen, allafall på de jag plaster jag lyckats vara vid rätta tidpunkter. Har spenderat några mysiga dagar hos Kajsa i Strörmstad, räkor,makrillfiske,sol,bad och fest! Underbart...nu är jag hemma i Värmlnad där jag bor i våra stuga, mamma o pappa är nere i Skåne så jag och Tove har myst runt här. Toppenväder idag så massa bad och pressat i solen. I går plockade vi litervis me kantareller så det blev goda kvällsmackor framför brasan efter kvällsdoppet! Så so far so good..kan ju bara bli bättre då Johan kommer till mig i morgon, Stockholm till helgen och Barcelona till veckan! Jag äslkar min semster och njuter varenda minut..så skönt att koppla av!! Bidler kommer men här ute i stugan tar det 100 år..så kommer när jag är på en bättre uppkoppling! Vad har ni för er i sommar??

torsdag 22 juli 2010

Packing my bags...

Så där då håller jag på att packa här...jag hatar ju att packa..så svårt! Idag åker jag med Kajsa till hennes stuga på västkusten, närmare bestämt Strömstad! Sen åker vi vidare mot Värmland och sen är det hela lite ovisst.. Kristinehamn, Sundsvall, Stockholm....Barcelona 2 aug..så kommer alltså inte komma tillbaka till Oslo förrän om ett par veckor..så det gäller ju att packa smart, och hur lätt e det...man tar ju alltid med sig för mycket och fel grejjer..måste kolla igen allt igen..

onsdag 21 juli 2010

Strandoutfit!

To the Beach..
Då var jag inne på dag 3 av min semester och är fortfarande kvar i Oslo och slappar, vädret är lite ljusare idag men fortfarande inte soligt! Men nu börjar jag få nog av det slappa så nu mot helgen blir det Sverige, antingen västkusten me Kajsa eller hem till Värmland..den som lever får se! Nu blir det frukost...som sagt det är skönt me sovmorgon!

tisdag 20 juli 2010

La Prairie- Midnight Rain

Denna parfym har jag luktat på för längesedan..sen glömt bort den..och idag luktade jag på den igen...och nu vill jag ha den!!!

FLOPP!!!

Ja ja,jag vet att man inte ska förvänta sig en massa utav svenska filmer..men jag hade iallafall gått och hoppats på att Snabba Cash skulle va bättre än så här..Johan och jag såg den nu och jag blev så besviken. Boken var ju lite spännande( ja jag vet att boken alltid e bättre än filmen) men känns som de inte hade fått med nån av den spänningen i filmen, bara byggde upp en massa sen blev det bara ett platt fall av slutet liksom..det enda jag gillade (förutom Joel Kinnaman) var Mrados röst..vilken underbar stämma!..han skulle börja spela in ljudböcker och jag skulle lyssna på allt!! Nä som sagt denna film gick inte hem hos oss....FLOPP!

Regning dag..

Idag har jag och linda varit och myst runt på stan, kollat på massa fina skor och kläder, men jag ska hålla i pengarna fram till barcelona..men titta kan man ju..fast de e ju inte lika kul..men kom hem med en blå skjorta från HM iallafall..linda fyndade en fin plånka..lite kaffe och massa prat blev det oxå!

Rösta rösta..vem vill inte ha höstens färg på dojjorna!?

Kan detta stämma? =)


                  babies
What do you think about my little new baby Charlie?
MakeMeBabies.com - What will your baby look like?




       
Vad är detta nu då?? andra dagen på min semester och de är mulet idag också! Så här skulle det ju inte va! Är fortfarande kvar i Oslo, har inga speciella planer för semestern, bara lata mig....och att vi åker till Barcelona om 2 veckor...då får man väll hoppas på sol iallafall! Annars tar jag det som det kommer..de man känner för...brukar bli bäst så! Nu blir det frukost!

söndag 18 juli 2010

Kollade lite i min garderob och hittade denna gammla skinnväst (skinnimitation)...den passar ju bra till min långklänning..för att tuffa till det hela lite..nu kommer kajsa hit och vi ska ut i solen..

orange fizzz


detta lack har hängt me sen förra sommaren och funkar lika bra denna,otroligt vad de håller när man förvarar dem i kylskåpet!

lördag 17 juli 2010

fredag 16 juli 2010

snygga smycken


snygga smycken från norska Linn Lømo jag vill ha både armband o ringar!
Nu ær dagen kommen, 3 timmar kvar till jag har semseter! Jag kan inte beskriva med ord hur skønt det kænns!! Dagar som bara ska fyllas me sovmorgnar, långfrukost, massa sol, bad, sena sommar kvællar och massa mer...åhhhh vill stænga i hopp butiken och gå hem nu!

torsdag 15 juli 2010

feets

Aj aj idag ær mina føtter ømma o svullna, vi gick en heldel igår.och kanske var inte mina skor ultimata festival skor..så idag ær det luftiga och bekvæma havaianas som gæller och ett plåster, vattenblåsa på och under foten! Kul kvæll var det igår..festival, nichol och avslutade på emil&samuel..

skål!!


MMm

tisdag 13 juli 2010

Dessa vill jag vandra runt i till hösten..från Acne..finns i fler färger.. men svart går ju alltid hem..

Så då kom jag hem efter min eftermiddag med Kajsa..vi har gått och strosat på stan och ätit lite mat på Posthallen...så nu e jag proppmätt! Fyndade min svarta och blå leopardmönstrade långa skjorta från Acne..har velat haft den så länge men har inte sett den nånstans på länge(den är ju lite gammal).. så trodde jag hade sumpat den chansen..men ikke alltså, nu hänger den i garderoben..nu blir den en lång dusch!
Herregud går inte att andas i Oslo idag..det ær så kvavt! Sitter på jobbet och det ær hur lungt som helst så jag sitter och kollar grejjer man kan gøra i Barcelona...har ni några tips till mig vart man shoppar, æter ,badar och dricker godast drinkar!?  På fredag jobbar jag sista dagen sen 3 veckor semester och det ska bli sååååå jækla skønt!! Hoppas bara vædret håller i sig..

måndag 12 juli 2010

Sommar plågan NR1

Sommar Sommar sommarrrr

Nu har vi varit och svalkat oss...det var jätteskönt i vattnet så vi plaskade runt ett bra tag..skönt att lämmna stan för nån timme och känna lugnet vid havet åker man bara några minuter utan för oslo finns det många pärlor..nu blir det sill o färskpotatis här hemma!

Bada bada

Nu kommer kajjan och hämtar upp mig så vi kan åka ut o bada! Första doppen i Oslo i år kommer de att bli! Jag har på mig min starndklänning från HM som jag älskar! Åsså inviger vi nya bikinin!

If....

Så nu har jag just gjort min mamma glad, mig sjælv också om det skulle hænda något! Jag har skaffat en hemførsækring! Vuxenpoeng! Jag har skjutit på detta så længe och mamma har tjatat och tjatat..så idag nær jag satt hær vid datorn så søkte jag på førsækringar, ringde en dam och hon fixade en åt mig. Tog ca en minut, svårare var det inte! Men jag har ju en vana att skjuta på sånna hær saker som jag anser var tråkiga..likadat med våran ugn hemma, den har vari trasig i ca 8 månader...och som jag har størt mig på att vi inte hade en fungerande ugn..men ændå inte ring reparatøren, men så hær om dagen fick jag nog och ringde butiken, samtalet tog en minut, reparatøren kom i måndags. Så så enkelt var det med. det..så i framtiden ska jag verkligen førsøka att inte skjuta på allt hela tiden...særskillt inte nær de bara ær ett telefonsamtal bort...Fan vad størigt om nått hade hænt och så vet man att man gått och tænkt på den men inte tagit sig før att skaffa frøsækring..då hade mamma haft rætt...ænnu en gång..

sweet dreams


kommer drömma om denna inatt.. återbesök snart!!
Då säger jag god natt och gratttis till Spanien som fick guldet! Ett avsnitt av housewives innan jag blunar får de nog bli..