onsdag 8 december 2010

Årets førsta lussebulle har precis avnjutits! Mmm den var god och såklart var det inte jag som bakat den..jag ær inte så mycket før att baka sjælv, det ær ju lættare och godare att køpa! Sen tycker jag att de ær tråkigt att stå och knåda en deg, efter som jag inte gillar baka så har jag ingen maskin som gør de åt mig. Men ska alla fall førsøka få till lite pepperkasbak, har redan færdig deg i kylen, måste bara skaffa formar.....egentligen gillar jag ju æven køpta pepparkakor mest också.. men ska baka bara før att få lite julstæmming. Jag pyntar och donar men någon julstæmming har jag inte æn, kanske de ær før att tiden går så fort och jag kan knappt kan fatta att høsten redan ær øver, blev dock påmind om de i morse. Men ska tacka mamma o pappa før min fina jacka som gør att jag ghåller værmen, och min nya halsduk! fast det ær kallt så fryser jag inte!

måndag 6 december 2010

Sov Gott!

Orkar inte skriva nått här idag, helgen har rullat på i ett fasligt tempo! Nu har tone nyss gått hem och jag ska se satc på tv:n..kolla in denna fina bild! I morgon är de jag som ska köpa svart sidenband..

torsdag 2 december 2010

Idag har det inhandlats ännu mer hyacinter till hemmet( kommer lukta som en blomsteraffär här snart), massa ljus i olika former och färger på Ikea med Kajsa! Åh vad jag älskar julen! men har inte hunnit med nått pepparkaksbak ännu, får styra de på söndag men först måste jag köpa formar, vi har en pepparkaksform och det är i form av ett Macdonald´s M?? På Ikea hade de bara formar som bestod av djur? älgar igelkottar, ekorrar?? Jag vill ha gamla hederliga hjärtan, gummor och gubbar!

onsdag 1 december 2010

Dagen började med stress eftersom det var fel i tunnelbanan så jag fick springa mellan trikkar och bussar för att komma till min slutdestination-jobbet! Nu blir det bussen fram till jag slutar alltså..orkar inte med fler inställda avgångar o dylikt.. hatar kollektivtrafik vintertid!! Annars idag har jag varit o träffat dessa gammal kompisar, mycket trevligt! Så glad att Jonte har flyttat hit!
Sen hittade jag en ny och varm halsduk från Filippa K som jag kommer bo i denna vinter!! Strosade runt lite på stan, köpte Amarylis (hur stavas det?) och Hyacitner så det ska lukta jul här hemma. Så med andra ord har det varit en slapp dag men det är skönt, känner mig lite svag och har verkligen inte tid att bli sjuk nu! Servera på Dizzie i helgen..