fredag 25 februari 2011

Shoes shoes and more shoes


Weeee fina pjuks till torr asfalt! Vi börjar få ont om plats i våra resväskor nu Johan och jag...

Red Rooster

OK idag har jag ätit VÄrldens godaste äppel paj!, på Red Rooster, där till och me ägaren var på plats! Älskade restaurangen!! Fin inredning, avslappnad miljö, blandat klientel, trevlig personal och god mat, allt var super! Brödet nedan var inte heller dumt cornbread med honey butter o tomat salsa...varmrätten var så god att jag ätit upp den innan jag kom på att den skulle fotas...det var en gårdskyckling..Mmmmmmm!!


torsdag 24 februari 2011





Här kommer en liten update från ett soligt och härligt New York. Vi verkar inte har de lika kallt här som ni verkar ha där hemma. Ligger i sängen och äter frukost från Dunkin Donut´s stor kaffe och bagels..mm kan väll säga att de funkar sådär me LCHF här, men man får unna sig massa gott när man har semester, blir hårdare tag me det när vi kommer hem. Ligger och ser på Good Day new york och det är lite Oscars hets inför galan på söndag. Jag håller på Natalie Portman. Idag ska vi besöka Red Rooster en restaurnag som ligger uppe i Harlem som ägs av svenska Marcus Samuelsson, (ni vet Aquavit)..så de ska bli gott hoppas jag.
Vi har inte redigerat bilderna vi tagit än..så håll till godo me dessa!








tisdag 15 februari 2011

This shoes are made for WALKING!


 Kan snön försvinna!? Asos på toppen och H&M i denim..

Kate Moss i Diors vårkampanj 2011!

DVF

Diane Von Furstenberg lanserar nu en HOME collection. Där hittar du allt från sängkläder, kuddar, bestick och porslin mm. Det ska jag kolla in i NY, älskar alla färger och mönster!






Resväskorna står prydligt brevid varandra i vardagsrummet, men de är tomma. Som vanligt detta problem med att packa! Svårt! Man vill ju inte packa för mycket efter som det kommer bli lite shopping! Underbart med lite semester. Nu kickar Oslo Fashion Week igång så i morgon och på torsdag är det modevisningar på G. Men sen på fredag åker jag och Johan till New York! Ska bli skönt med lite semster!

söndag 13 februari 2011