torsdag 31 mars 2011

JIL SANDER FALL 11

JIL SANDER gör en lika fin och färgglad höstkollektion 2011 som vår och sommaren var, jag vill ha allt!


Då blir det alltså Göteborg i morgon till mina underbara väninnor! Ska bli så trevligt! Det var många år sedan vi jobbade tillsammans uppe i Hundfjällets skiduthyrning men vi har håll kontakten och försöker att ses minst en gång i året, men varje gång vi ses är det som om vi sågs igår! Så skönt med sådana vänner. Känns som om vi känner varandra utan och innan..så ser fram emot en helg med massa skratt och lite uppdateringar som sker i våra liv. Dock blir det en lågbudjet resa för min del...hårt att vara student! Liter sommar bilder.. kommer inte ihåg när detta var.. men några sommrar sedan.. men vart var Tove??

tisdag 29 mars 2011

CREAM

Blev på dåligt humör idag, ang min ekonomi som student. Det är inte kul att va student,ekonomisk sett, men det känner väll alla till. Varför kan man inte få mer pengar i studielån? det är ju ändå ett lån som man betalar tillbaka?? Dessutom är det ju inte alla som har tid och jobba massa i tillägg till studierna så då blir de ju svårt ekonomisk, jag skulle gärna jobba mer, men de hinner man ju inte med! På ett sätt är de ju värt och ha mindre pengar när man får göra det man tycker är kul...men ändå hade ju varit skönt med liter mer från lånekassen..fan hatar pengar..det är ju meningen att jag till Göteborg i helgen och träffa mina underbara vänner, som jag inte sett på år och dar...

måndag 28 mars 2011

Olsen sister´s

cyber

Hittade läppstiftet från MAC idag, cyber, var ju inte så svårt då..färgen är mycket mörkare än på bilden så blir väll inget man går med varje dag, men jag gillar den. Johan tyckte jag såg emo ut villket kanske inte var meningen men..
Super trött denna måndag, skolan gick segt. Har lämnat in 3:e portfoliouppgiften och fick en ny idag. Vi ska rita en klädkollektion, beräkna priser, matrial osv..känns som om denna kommer bli lite svårare än förra...Nu ska jag in till Jenny och dricka lite kaffe så man piggnar till!

lördag 26 mars 2011

Herregud som jag har sovit, kl är 12 och nu är de frukost framför tv:n. Solen strålar ute men lite kallare idag, om 2 timmar börjar jag jobba, Emil&Samuel. Så innan dessa ska jag röja undan lite här hemma...kanske se om jag hinner titta på ett läppstift som jag såg på Columbines blogg...älskar färgen!!

fredag 25 mars 2011

Katy Perry i ELLE



Älskar bildserien med Katy Perry i ELLE.  Amerikanska mars nummret och i svenska april.

Buget VS lyx

Är det dyraste alltid det bästa? Ibland kan de billigare varianterna vara slående lika dyrgriparna! Som student får man ibland gå för de lite billigare, du märker på konto om de kommer från Net a porter eller Nelly och Asos..

Nytt i garderoben!

Topp från Rodebjer. Älskar färgerna, sommrig och lite 70-tals aktig. Blir fint till ett par ljusare, lite utsvänga brallor o platåskor. Lockigt hår och en moccaväska så kan vi önska att vi är tillbaka i 70-talet...
Yes funkade, lockar blev det..även om det inte syns så bra just här..

Babyliss värmespolar..

Jippi! Då kommer jag förmodligen få lite lockar i håret! jag lyckas aldrig få till de annars, men nu med dessa värmespolar kan vi ju hoppas. Det gick fort och enkelt att rulla upp de så hoppas bara de går lika smidigt när de ska tas ut!

Like the shades! PRADA

God Morgon!

Så var det fredag igen man undrar även denna vecka vart dagarna tar vägen! Kan tiden sakta ner lite? Idag är det dags för prov, lite nervös. Provet är på allt det vi har lärt oss i stil/färg lära. Hur man ska klä människor osv. Håller tummarna! Strålande vårväder idag med, så mycket lättare att gå upp då, ska ta en promenad till skolan nu ska se om jag hinner till posten innan och hämta ut mitt paket från Nelly. .. Ha en fin dag!

onsdag 23 mars 2011

20 April!!

Blev ingen skola för idag, febern slog till igen och jag är inte helt på topp. Jobbigt och var sjuk på detta vis, när man har tex magsjukan eller riktig influensa så orkar man ju inte göra nått, man bara sover. Nu är jag så här mitt i mellan, inte såå sjuk att jag bara vill sova men ändå inte så frisk att jag orkar med massa.. så blir att sitta och läsa till provet som vi har på fredag, styling, garderobsbyggning och färganalys!

tisdag 22 mars 2011

Spring is in the Air!

Boring..

Idag har jag varit hemma från skolan, kände mig inte bra. Sovit oroligt och haft lite feber. Så har bara varit hemma och vilat idag, läst lite, tvättat, letat klänningar till Hanna som ska på massa bröllop i sommar, dagen har gått undan fast jag varit hemma och haft tråkigt, blir verkligen rastlös av att bara va inne en hel dag, kanske ett tecken på att min feber är borta och att jag är redo för skola i morgon igen! Tyckte även synd om mig själv så klickade en vårtröja från Nelly...nu är de dags för middag!

söndag 20 mars 2011

Helgen har gått undan som vanligt! Robyn konsert, Bar´deux, dans på Nichol med Kajsa o Fia! Mycket roligt! Lördag jobb på Emil & Samuel. I dag söndags utflykt med Kajsa och Johan. Vi kollade till Kajsas stuga nere i Strömstad, åhh vad jag längtar till sommaren då kan kan sitta där på klipporna och äta räkor! Vi hann även äta en svensk pizza, mmm och lite matshopping, mycket mysig söndag med andra ord. Det var helgen i korta drag, nu blir det sängen..

onsdag 16 mars 2011

Foto shoot

Skolan idag har varit fantastik! Allt gick som jag ville och hoppas verkligen att bilderna blir så bra som jag tror att de blev! Våran modell var så fin och duktig. Älskar ponchon från MISSONI som vi valde att använda, man kan använda den på många olika sätt och den är väldigt sommrig! Den är dock väldigt "löst" stickad så trådarna hänger sig lätt och den kan lätt blir förstörd, men jag vill ha den i alla fall! Får jobba lite extra.. Men vi klarade att hålla den hel så nu är alla låneplagg tillbaka hos sina ägare. Roligaste dagen i skolan hittills!


tisdag 15 mars 2011

Skolan idag har varit så kul! Vi har provat alla kläder, smink och hår på våran modell,hon blev så fin! Så ska blir spännande och se allt i morgon, vi gjorde inte håret och inte lösfransarna idag så  i morgon kommer ju det bara att se ännu bättre ut! Men fick springa några extra ärenden även idag, skorna vi hade var för små så fick låna ett par på Filippa K som kommer blir bra. Sen var det även underdelar som fattades så jag har letat biknitrosor/trosor och har hittat några som kommer blir bra. Hoppas jag! Annars vet jag inte vad jag tar mig till..

måndag 14 mars 2011

Idag har vi jobbat lite inför plåtningen på onsdag. Varit och plockat upp lite kläder som vi förhoppningvis kommer att använda. Kläderna står fint packade här hemma och jag är livrädd att nått ska hända dem, jag har inte råd att ersätta dem just nu om man säger så..tack till dem som lånat oss dessa underbar plagg! Annars en lugn måndag, har varit och lekt lite med Arvid och Einar. Terese bjöd på kaffe och mat så nu är jag mätt och nöjd! Nu ska leta accessoarer här hemma som vi kan använda oss av..

söndag 13 mars 2011


I helgen har syster varit på besök, det har varit mysigt, tiden har gått fort eftersom jag haft skola och jobb också. Men som sagt mysigt har vi haft det!Nu blir de att plugga lite..

onsdag 9 mars 2011

 

Haakan 2011

Då var ännu en portfoliuppgift löst och innlämnad, men inte lugn och ro här inte, idag fick vi den den tredje po uppgiften. Den kommer bli askul, fotoshoot cover med Björn Opshal (fotograf)och Petra Middelhton (moderedaktör ELLE)! En vecka kvar till så nu måste jag fixa insperation + kläder!Spännande! Idag har jag myst me grann barnen så är helt slut..

lördag 5 mars 2011

God morgon lördag och god morgon photoshop. Skönt med sovmorgon men nu måste jag sätta ingång med lite skolgrejer, nämligen min andra portfolio uppgift. Igår fick vi tillbaka vårt förra arbete, då jag gjorde reklamen för en mulitvitamin tablett, jag är nöjd med mitt betyg som var en 4:a. Men vet att jag kan göra bättre ifrån mig på den som jag håller på med nu, så bara att sätta igång. På denna uppgift ska vi göra ett skyltfönster. Göra en uppdragsbeskrivelse, målgrupp,kedjans profil, årstid, kollektion och såklart visa upp hur skyltfönstret  kommer att se ut, + en moodboard som stämmer överens med skyltningen och butikens profil. Jag har valt att göra en skyltning för JIL SANDER. Jag älskar ju deras kollektion denna vår/sommar, så det kommer bli en enkel skyltning me massa färg! Ni får se när de klart...det ska va hos läraren på onsdag kl 9.30...

Gisele Balenciaga spring 2011






Bläddrar i VOUGE´s mars nummer och hittar de här fina reklambilderna på Gisele för Balenciaga spring 2011. Älskar dem! Fotograf är Steven Meisel som alltid tar underbara bilder! Ge mig de röda shortsen!!

torsdag 3 mars 2011

Lady Gaga

Lady Gaga promenerade på catwalken för Mugler i Paris igår..stiligt! Kolla in Style för o se fler bilder från visningen..


Pluggar och pluggar men vet inte vad som fastnar, känns som det går in men fort ut igen, får väll se hur provet i morgon går.  Är så mycket som kommer va med så vet inte helt vad jag ska läsa på mest? Just nu håller jag på och läser om päls och skinn. Men fastnar här framför datorn hela tiden..fastnar i allt som inte tillhör skolan..bloggar..tidningar och facebook såklart då..Nej nu måste jag verkligen koncentrera mig! Återkommer!

onsdag 2 mars 2011

Vill ha

Plast väska/påse från JILSANDER!!


Jag o Maja lyxar oss me lite Fanta medan jag svär över photshop..men blev bra tillslut!
Idag har vi fått jobba på portfolio uppgiften i skolan och det var behövlig, få lite feeback och hjälp!  Har fått till de som jag vill i photoshop men det mycket mer som ska göras..men en bit på vägen iallafall..
Nu ska jag prova detta kaffe som jag köpte med mig från flygplastsen..vaniljsmak! Sen blir de plugga!

tisdag 1 mars 2011

Oscar

Ok lite sent men..allafall de jag gillade bäst på Oscarsgalan. Länge leve färger!!

Natalie Portman..såklart..i Rodarte.


 Rhea Durham, i Naeem Khan


Mila Kunis, i Elie Saab Couture

Åh vad jag önskar att dygnet hade fler timmar! Dagarna bara springer ifrån en, men vi kan ju allafall vara glada att det går åt ljusare tider, då känns ju dagarna lite längre iallafall! Nu är vi hemma från våran underbara semester, kan inte beskriva vad skönt de var att komma bort i från verkligheten ett tag och bara vara. Bara njuta av nya intryck, mat, se på människor, unna sig massa, shoppa, njuta, vara med min älskling,sovmorgon.. Men nu är jag tillbaka i vardagen igen och överöst med läxor, prov och en ny portfoliouppgift som ska vara klar på onsdag om en vecka. Så nu är det bara att ligga i!