måndag 30 maj 2011

Vouge China June


Western influenser i juninummret av VOGUE.
Idag började min första praktik dag på Polhem pr. Ska vara där i 14 dagar och jag tror det kommer bli jätte kul och att jag kommer att lära mig massa. Var dock lite trött i dag efter helgens alla bravader med konsert, jobb och lite fest, men det har det var det värt! Här kan ni kolla in lite bilder från fotoshooten jag var jobbade med i förra veckan, blev lyckat och vi hade det väldigt roligt!

torsdag 26 maj 2011

Intensiv men mycket rolig dag! Fotoshoot med Silje, Sara och duktiga modeller gjorde dagen mycket trevlig, trots lite regn så gick allt toppen! Jag och Karen har även fått klart vår samarbete till en portfolio uppgift, mycket nöjd med resultatet så hoppas på ett bra betyg. Har just tonat klar håret och ska lägga mig.. har varit massa att göra idag så kommer att somna gott, i morgon jobbar jag lunchen på Emil & Samuel så kom o besök mig där den som har lust!

Dagens Vill Ha:

Underbar grön kjol från ZARA. Vill få lön nu! ALDO öppnade här i arpril men har ännu inte köpt något där, men  är väldigt sugen på de nedan..Idag står fotoshoot med minMote på dagens agenda!


tisdag 24 maj 2011

Copy Cat?

Har inte Gina Tricot blivit lite väl inspirerade av Stella Mccartney här?


Och HM har sneglat lite på PRADA

Jag är helt slut efter dagens ekonomi presentation, arbete med portfolio och att få tankar till examens arbetet som vi fick utdelat idag. Examensarbetet är en styling uppgift så det blir kul, men det är så mycket just nu att jag ändå blir helt stressad av alltsammans! Dessutom är ekonomin i bott så man blir ju depp av bara det..så i morgon ska jag jobba lite extra, nu får man ju inget mer studiebidrag heller..skönt det ska bli att inte vara student så länge till..jag klarar inte av den ekonomiska biten precis. Jag är tyvärr för beroende av pengar för detta...

New York I love U


Hittade denna bild som Johan tog för några månader sedan när vi va i New York... och som jag längtar tillbaka, vill dit NU!!!

söndag 15 maj 2011

Tutti Frutti!


Trots att man är fattig student för tillfället så blir de ju att man surfar runt på div online butiker..är är några ting jag är sugen på att klicka hem..men som tyvärr får vänta! Ni hittar plaggen hos Zara, H&M Gina Tricot och Net a porter..

Det var då...


Sunday afternoon....

Rengt slår mot rutan så jag tog en väldigt lång sovmorgon! Lite för lång kanske med tanke på att jag måste läsa till ekonomi provet som jag har i morgon! Sara är här och hälsar på ändå från Barcelona så måste hinna träffa henne också! Här kan ni kolla in fotoshooten som jag var med och stylade till VG med Heidi, Nora och Ole Christian från Paradise Hotel. Vilken underbar dag vi hade, vill gärna ha tillbaka det fina vädret!


Denna bild är lånad från VG och tagen av Sara Johannessen. Se mer bilder här..

onsdag 11 maj 2011

CHANEL RESORT 2012


Ni hittar som vanligt massa mer bilder på Style.com

Work

Idag ska jag jobba istället för att vi i skolan, jag är fattig som en kyrkråtta och dessutom är det sista studiebidraget som kommer på fredag, i juni får man visst inget!? Så måste verkligen jobba..
Firandet av Tone i går var mycket trevligt!




tisdag 10 maj 2011

Fotoshoot

Dagens fotoshoot gick strålande! Vädret och teamets humör var på topp! Kan inte vänta på att få se resultatet som kommer i VG längre fram i veckan. Nu blir det en liten power vila för sedan bär det iväg för att fira Tone! Grattis Tone!

Dagen började med kaffe från stans bästa ställe..Steam! Sen tillbaka till kontoret för att gå igenom oilika outfits med Silje.


måndag 9 maj 2011

Dagens Fynd! Nagelack i vårens finaste färg!

Orange nagelack från H&M kostade endast 9.90! Detta blir fint när man fått lite mer färg på kroppen!

Sunny Monday

Måndagen har börjat bra med mys i bakgården där vi firade Terese som fyllder år idag! God mat och tårta och massa leka med alla barn. Idag har jag även besökt Polhem, Patriksson och This is pr för att hitta plagg till morgondagens fotoshoot! Det kommer bli så spännande och jag hoppas att jag gjort mitt jobb när jag valde ute dessa plagg..lite nervöst ska jag erkänna, men känns som det kommer blir bra! Så vi hoppas på lika fint sommarväder imorgon! Detta kommer bli en bra vecka..

söndag 8 maj 2011

Chloè fall 2011


Hur fin är inte Cholés höstvisning? Jo väldigt inspirerande tycker jag, mycket ormiskinn, blanka matreal och fina färger! Se mer bilder på Style.com.

CandyLand @ Emil&Samuel




Helgen har bestått av jobb och åter jobb, hann med en liten utgång på fredag efter jobbet med Johan, sen kom Jonte och mötte och vi hade mycket trevligt! Sommaren verkar var här igen så nu ska jag försöka hinna med lite av fin vädret!

torsdag 5 maj 2011

Perfect Thursday!

Åh vilken spännande och rolig dag jag har haft det! Tack Silje och Sara som tog så väl hand om oss! Det blev mycket spring hos pr-byråer, butiker och till sist ned i studion med allt för fotografering. Resultatet kommer på lördag i VG. Det gick mycket bra alltsammans så till veckan är det jag och Charlotte som ska styla till ett nytt uppdrag! Vad det blir kommer ni se inom en kort framtid...
När alla kläder var tillbaka där de tidigare plockats upp slappade jag och Charlotte av med ett glas vin på Olivia, men saknade dig där Tove! Nu är jag nyss hemkommen, det blir tacos och soffläge med min kära. Det märks att man sitter i skolbänken om dagarna för mina fötter och ben värker efter en dag med massa springande..men det var är det värt!

God Morgon folkens!

God morgon! Så här pigg är jag just nu, dags att vakna! Idag ska jag och Charlotte få följa med Sijle Pedersen fråne minMote på stylinguppdrag! Nu dags för frukost!


onsdag 4 maj 2011

Magical Metallic

Straka färger, 70 tal och vitt i all ära men nu får de även konkurans, olika nyanser av metallic är på ingång! Och jag säger hjärtligt välkomna! Allt i collaget kan du hitta på här..