onsdag 29 juni 2011

VG-Lista Stavanger!

Herregud kunde vi ha haft mer otur med vädret idag? Det spöregnade hela dagen! Men vi höll humöret uppe med kaffe, sminke, gotteri och trevliga besökare! Fick även göra en interjuv me några norksa artiter som ni kommer kunna läsa här snart.. Duktiga Jon Lundemoen började dagen me att sminka Silje och mig, bra start på dagen!




Jag vill ha Siljes halsband!! Ett sådant står högst upp på min köplista just nu!
Söta Henriette och Erik ser till att allt kommer på plass..
Nästa vecka bär det av till Trondheim!

måndag 27 juni 2011

BFF´s


Tove kom hem och firade midsommar med mig och familjen! Det tycker jag var riktigt trevligt! PÅ midsommardagen var vi som vanligt ute i skärgården för att träffa lite kompisar..

söndag 26 juni 2011

Fynd..

I torsdags invigde jag denna fina blus som jag fyndade i en vintagebutik i Williamsburg, NYC när vi var där i vintras! Ibland hänger kläderna för långt in i garderoben..

Sköna sommardagar i stugan..






Hej alla fina..

Jag har haft lite semester så här i midsommartider! Tillbringar dagarna hos mamma och pappa och bara tar det lungt i stugan! Pappa har fixat mobilt till datorn så jag överlever om det skulle bli dåligt väder. Idag har jag pressat i solen för att få de första solstrålarna på min kropp denna sommar, har ju bara varit jobb och jobb. Men idag blev de allafall sol och bad! I morgon bär det formodligen av till Oslo, senare i veckan åker jag iväg till Stavanger för lite jobb med VG-Lista..spännade har aldrig varit i där!

torsdag 23 juni 2011

Fler sammarbeten...


Älskar MISSONI.. kanske det är det italienska i mig som gör att jag vill ha allt från märket just nu,  i brist på pengar kanske man i alla fall kan lyckas knipa ett par av dessa då de ligger lägre i pris än vad MISSONI´s andra produkter gör!

Sommarlov!

Härliga morgon! Vaknade av ett bra telefonsamtal, ni får veta mer längre fram, men roligt blir det! Nu sitter jag och njuter lite av mitt sommarlov, kaffe, gröt och tv. Idag blir det lite avslutningsfest på skolan, men har inga planer fram till kl 17. Vad ska man hitta på?
Titta vilka fina blommor, Sofis mode och hemlagade kolor som Stina och Kajsa kom med igår! Tusen tack fina ni!

onsdag 22 juni 2011

På axeln..


Om en vecka är jag på Peace & Love, då skulle gärna någon av dessa väskor få följa med mig!

 

Onsdags mys...

Då var man färdig med skolan då! Presentationen gick väldigt bra och jag är nöjd med det jag har gjort denna tid på skolan! Efter skolan var jag ute och fikade me Terese och hennes killar. Vi var på ett jättemysigt ställe på Tøyen som hette Det Grønne Kjøkken, vi satt o solade oss i sommarvärmen..känns konstigt att inte veta vad man ska göra med dagen, inget som måste göras till skolan, men det känns oerhört skönt, imorgon har vi avslutingsfest och på fredag får vi betygen..

Dagens Vill Ha:

Clutch i skinn från Christopher Kane som du hittar i fyra fina fäger...

Då var det dags..

Då åker jag iväg till skolan för att ha min sista presentation. Vi ska presentera vår senaste bild från fotoshooten men moodboard och arbetsprocess och lite annat för en panel, vi ska även hålla presentationen på engelska. Jag är inte så nervös nu men kommer nog bli när jag kommer till skolan...
Men när jag har är färdig med min 15 min framför panelen, så är det bara dags för själva avslutningen på fredag, sen är det sommarlov!

tisdag 21 juni 2011

Årets bästa rea..dock inte för en student..


Om jag fick välja vad jag vill från net-a-porters underbara rea skulle de blir något av godbitarna ovan..Missoni, Louboutin, Issa, Lanvin Miu Miu..och många fler märken hittar ni här..

Så här säger hon om sammarbetet..

Pleasure Doing Business




Har ni missat denna underbara SS/11 från Pleasure Doing Business? Det hade jag, skulle gärna beställa nått ifrån detta amerikanska märke, hoppas man får tillbaka på skatten snart! Se mer här..

Donatella Versace





En av klänningarna som du kommer hitta i Versace kollektionen, den ser ju faktiskt inte helt fel ut..dags att börja spara lite kanske?

Versace for HM


Blev lite besviken när jag läste att det är Versace som blir höstens gästdesigner åt H&M. Kunde det inte varit någon roligare?, Versace har aldrig riktigt varit någon favorit till mig,  men å andra sidan så har ju tex, Jimmy Choo och Stella Mccartney gjort mig lite besviken när de gällde deras kollektioner för H&M, annars  är de designers som jag gillar, så kanske jag blir överraskad denna gång. Kollektionen har fokus på klänningar men du kommer även hitta smycken och höga klackar! 17 november är datumet du får stå och trängas till H&M´s butiker..

God Morgon!

Jag kan inte vänta till på fredag då jag tar examen och får åka hem till mamma och pappa och fira midsommar med dem ute i stugan! Martina kommer också dit, har inte sett någon av dem på länge! Hoppas att vi får fint väder så man kan sola och bada, har ju inte fått en gnutta sol på kroppen än..
Ska äta frukost sen åka till skolan, göra klart det sista till min presentation i morgon, efter det ska jag jobba..fatta att i morgon är sista skoldagen!! Även att de varit en underbar termin med massa kul känns det så underbart att vara färdig! Nu ska jag äta frukost och ta tag i allt..
Jag hade tagit så mycket fina bilder för att visa er underbar fest jag var på igår, men är det någon annan som får se dem efter som någon stal min kamera! Väldigt irriterande! I alla fall var vi först ute vid ett underbart hus vid vattnet på Nesöya, bubbel och mat, senare på kvällen kom en buss och hämtade oss och tog oss till BAR Vulkan, mycket trevligt, förutom att min kamera försvann då. Min lilla rosa clutch låg i baren och väntade på mig, som tur var hade de inte tagit mina nycklar, Johan är i Stockholm så hade blivit svårt att komma in. Usch han har varit borta i en dag och jag saknar honom redan och känner mig ensam här hemma. Men desto roligare blir det ju när vi ses, vilket vi gör i Borlänge när det är dags för Peace & Love!

söndag 19 juni 2011

Classy Sailor

Ikväll ska jag på sommarfest med Emil & Samuel! Jätteskoj, men ännu roligare hade det blivit om jag inte hade haft prov i morgon! Dresscode är classy sailor..och jag vet inte vad jag ska ha på mig?? Och på söndagar i detta land är ju allt stängt vilket gör mig tokig, så får bli en raid i garderoben och se vad jag hittar..

Ja tack..

 Missoni, Gambattista Valli, DVF, Tori Burch, Etro, Anna Sui.


lördag 18 juni 2011

Tips för brunetter!

Dessa hårprodukter från TONI&GUY kan jag verkligen rekommendera! Shampoot ger tillbaka en fin brunton till dig med färgat hår, håret får fin lyster och glans! För att få staga i håret använder jag denna blow-dry styler, håret blir lätt att forma och håller sig på plats!

Yesterday @ VG-Lista


Silje, Isabelle, Moi, Ronja.

Regnet stod som spö i backen men det kom ändå många som ville vara med i minmotes styling konkuranse, och många som anmälde sig till minmote klubben! Följ med på minmote för att se vem vinnare av 10 000 kr blir! Och följ med mig här på bloggen för mer spänade saker kommer upp..

Foto: Jeanette Farvik

LOVE LOVE LOVE!

Vi ser här att färgen orange och djurtryck håller i sig även nästa sommar, här är 3.1 Phillip Lim Resort 2012. Här är de plagg som jag  gillade bäst, även om jag älskar hela kollektionen. Ni kan se alla bilder på style.com.


En dag i livet...

Hektisk dag, prov i ekonomi och juridik som gick så där, snabb fika me Johan och Patte, VG -lista med Silje och co ,synd att vi inte hade vädergudarna med oss, sen var det jobb på emil...nu hemma me min kära. I morgon är de sovmorgon innan jobb igen..underbart!
Lite bilder från dagen som gått..




torsdag 16 juni 2011

Snart helg! Men först..

Nu händer det lite saker som påverkar min framtid, men på ett bra sätt. vad det är kommer ni få redan på lite längre fram när allt är klart..men ser fram emot sommaren i allafall...Lång dag i dag, först prov i skolan, gick väll sådär, sen jobbat ett pass på Emil. I morgon är det prov igen, jag har inte haft mycket tid att läsa så får väll se hur det går? Sen är det jobb på Emil, men innan det ska jag hjälpa till på VG- lista på Rådhusplassen, det rosa tältet så kom dit och var med och tävla om ett gavekort på 10 000 kr! Inte så dumt va..? Ses där då..!

onsdag 15 juni 2011

Sista fotoshooten...

Idag var det sista fotoshooten på skolan.. Här är litet smakprov..så klart kommer bilderna fotografen Anton tog bli bättre, men här är några jag tagit. Tusen tack till världens duktigaste och sötaste make-up artist Pia Ruud! Och tack till modellen Anna från Everybody.