söndag 30 oktober 2011

Behind the scenes!



I helgen...


Vi var en tur till Värmland och fick vinterdäck på bilen. Jocke var ett exemplariskt  resesällskap!

Veckan som gått på Imageakademiet!

 Mycket som skall fixas innan en fotoshoot..

 Här ger Petra sina tips till Linn och Kristine..

 Inspiration..

Så var det dags..

Sköna söndag!


I går kväll firades Kaja men bubblor och skratt på Oslo Mekansike, vilket mysigt ställe! Och villken rolig kväll! Johan var hemma och passade Jocke och jag och Jenny tog följe hem relativt tidigt, vilket känns skönt idag. Nu är det mys med Jocke, Desperate Housewives och Vogue är bytt ut mot Härlig Hund!

torsdag 27 oktober 2011

Revenge

Kajsa tipsade mig om en ny serie hon børjat se. Den heter Revenge och utspelar sig bland det fina folket i the Hamptons NY. Dett ær en typisk tjejserie som bjuer på spænning från førsta børjan som jag kan rekomendera før mørka høstdagar, førhoppningsvis har jag några fler avsnitt som væntar på mig hemma. Serien går i USA just nu och ænsålænge har det visats fem avsnitt.

Happy Halloween!

Var det noen som missade min Halloween styling?
Make up Pia Ruud!

Grey Day...

Seg dag på jobbet, hander inte så mycket. Jocke ær med och håller mig lite sællskap men just nu sover han. Det ær så rogivande att se honom sova. En grå dag som denna drømmer jag om nån av dessa frægklickar till min mobil, behøver en sån eftersom min telefon har fått sig några smællar..

onsdag 26 oktober 2011


Jocke ligger och sover på min mage, han är nog trött för idag har han varit med mig till jobbet. Han är så duktig! Ligger och sover snällt på mitt kontor. Idag hade vi Elles moderedaktör Petra Middelthon hos oss och de var fotoshoot på agendan. Det blev många bra bilder så eleverna hade gjort ett bra jobb! Idag har vi även inhandlat en bur, sele,koppel och bra foder till vår lilla bebis. Snart har vi haft honom i en vecka och jag tycker redan han har växt, för mig får han gärna vara bebis lite längre...

tisdag 25 oktober 2011

Arts & Craft + WWF

 Ingen risk att man frös i dessa stora plagg!

 
 Det var söta Mia från Polhem Pr som stod för visningen.

 Lite från kollektionen

 Detta halsband blev jag sugen på, handslipad sten av retunerat glas.

 Smyckena passade bra i i den kalla och stilrena miljö som det var på Icebar!

Pressvisingen för Arts & Crafts samarbete med WWF hölls på Oslo Icebar. Villket fantastisk ställe! För att hålla värmen så fick man stora och varma ponchos på sig när man gick in. Kollektionen heter Blue Wave och är gjord i 925 silver, mordern design, och är dekorerat med återvunnet glas. 20 % går direkt till WWF. Jag gillar verkligen denna serie och i goodiebagen fanns ett presentkort som jag ser fram emot att använda! Dessutom så stöder man ju WWF som gör det hela ännu bättre!

måndag 24 oktober 2011

Hem till Jocke!

Åh herregud som jag saknar lilla Jocke. Idag ær han hemma med Johan. Ville så gærna ha med han till jobbet i morse men tænker att det ær bra før han att bli lite mer hemma van først. Han var ju med mig hit till kontoret igår i några timmar då vi hade helgseminarie hær på Imageakademiet. Han var så duktig, sov en massa och lekte under mitt skrivbord. Så hit får han følja med igen! Jag trodde inte att man kunde bli så fæst vid en liten hundvalp så fort, men jag har fallit pladask før det lilla charmtrollet!

lördag 22 oktober 2011

Jocke!

Jocke!


Jocke tar en förmiddags vila...

I torsdags...

I torsdags var det pressvising på Spalt Pr, de hade mycket fint att se fram emot! De spelades musik av Monica Johansen och var allmänt trevligt! Sen bar det av till Anton Sport i Bogstaveien och Moods of Norways festen! Väldigt lyckat event så det blev till en helkväll! Igår var jag ledig och vi var och hämtade vår älskling Jocke! Som vi har väntat och längtat efter honom! Han var duktig och sov hela natten, nu har vi lekt en massa, varit och utforskat bakgården så nu sover han en lite förmiddags lur...han är världens underbaraste!Bilder kommer snart....

 Monica spelar för fullt...

 Bling bling från Cecilie Melli

 Hassan och Helje Hamre i djup konversation

 Dessa blir fina till brunbrända ben..
Mera bling..
 Fest med After Ski tema...

 Bra priser i baren..allt kostade 0 kr!

 Bästa Annette, Nekki och Mia!
 Stiligt!
 Nekki, Jan Gunnar och Mia!
Word!!

torsdag 20 oktober 2011

Golden Apricot


Idag har naglarna målats med detta fina lack från Isadora. Færgen heter Golden Apricot och ger ett fint skimmer!

Stiligt...

Jocke

Imorgon får vi hem vår lilla Jocke. I går var vi och køpte matskålar, lite leksaker och gjorde ordning hans bædd! Åh detta ska bli så mysigt och spænnande! Det blev æven en rejæl høstrensning i garderober och lådor och vi kasatade fler påsar med saker vi intee andvænder. Deles før att det behøvdes og dels før att Jocke ska få mer plats, och før att inte han ska bita sønder allt. Otroligt vad saker man sammlar på sig, vet inte vart allt kommer ifrån?


onsdag 19 oktober 2011

Perfect day...

Idag har det varit en skön dag, önskade att alla mina dagar såg ut så här! Sov morgon, förmiddags kaffe med Kaja og Johan hemma i soffan. Pressvising på Polhem och avslutade med en fotoshoot för VG. Så med andra ord en lång och lyckad dag! Fortfarande kall och fursen efter fotoshooten men för trött för att slänga mig i duchen, och för trött att skriva mer så här kommer lite bilder från idag..

Försmak av våren hos Polhem. Se fram emot mycket pasteller och tunna matrialer.

Härliga färger..
 Härliga kroppsprodukter i fräscha dofter!

 Bling bling!

Så klämmde jag i mig lite lunch, sen var det dags att gå till VG´s studio..

Pia in action! Charlotte Kvam var en av dagens modeller!

Vad det blev av detta får ni snart se...

måndag 17 oktober 2011

Dagens detalj!

Idag har jag fått massa komplimanger før mitt halsband! Jag har aldrig anvænt det førut, jag har inte tænkt att det har passat till något och inte gillat det særskillt mycket, men om man matchar det men något enkelt, tex denna gråa collagetrøja så ser det helt ok ut! Det kommer från Arts & Crafts och jag tror att jag kommer børja anvænda det mer framøver. Det som jag gillar med det ær det svarta sidenbandet som håller allt samman..lite Marni kænsla!

söndag 16 oktober 2011

Sköna söndag!

Idag har det rensats i garderober, fram med vinterjackor upp med sommar kläder på vinden, invigt Chipparns nya espresso maskin, läst ut en Rocky bok, nu blir det en varm dusch, tv och te i soffan. laddar upp för en ny vecka med massa spännade på G!

3.1 Phillip Lim

3.1 Phillip Lim SS 2012
Ni är väll många som redan har sett dessa fantastisk plagg i fina pasteller mixat med svart och mörkare färger från Phillip Lim! Men här är mina favoriter, åhh så man längtar till våren!

lördag 15 oktober 2011

Parfym pour moi!

Min snälla syster köpte med sig min favorit parfym från Italien till mig. Passar perfekt då den jag har nu nästan är slut, denna parfym kan vara lite knivig att få tag i så tusen tack Martina!
Nu bär det snart av till Emil & Samuel för att jobba lite extra! Kanske vi ses där ikväll!?

torsdag 13 oktober 2011

Abbey Lee

I dag har jag fått massa saker undan röjda, skickat fakturor, betalat räkningar, fått klart några saker på jobbet, ja en massa nyttiga saker helt enkelt! Hade även ett litet möte med bästa Pia Ruud som ska göra make up på en fotoshoot jag ska göra på tisdag! Spännande! Vad det blir kommer ni få se längre fram..
Nu blir det lite soppa och slappa i soffan, snart helg men på lördag blir det ett extra pass på Emil & Samuel! Är de någon som har läst nye Elle eller COSTUME...där kan man alla fall spana in Versace kollektionen för HM. Det är mycket färger, mönster och guld. Är inte omöjligt att det blir nått där ifrån som för följa med mig hem..



Abbey Lee Kershaw 
Bilder från google.com  

onsdag 12 oktober 2011

FotoShoot på Imageakademiet!

Det har varit en lång och spännande dag på jobbet idag med fotoshoots hela dagen! Det är kul att se hur olika och på villka sätt eleverna tolkar ett givet ämne. Vissa lyckas förmedla sina tankar väldigt bra medan andra kanske sliter lite mer. Det är inte alltid lika lätt att förmedla en känsla eller stämning till en annan person som skall utföra det på bild. Denna gång använde vi oss bara av manliga modeller och det var en liten utmaning, det var första gången på skolan som vi hade en shoot med bara män! Modellerna kom från Everybody models och var väldigt duktiga så hoppas på att få se dem igen! Silje Pedersen var med och gav eleverna råd och tips genom plåtningen, det ska bli väldigt spännande att se slutresultatet!

Kjetil & Lila fixar det sista på sin "Karl"

tisdag 11 oktober 2011

Høstklæder!


Jag undrar om jag ska køpa denna høstkappa från Nowhere? Det ær Nhu Duong som designar tillsammans med Elin Kling.
Ær æven sugen på denna trøja, unerbar færg!
Du kan klicka hem plaggen på hær..